Όροι Χρήσης


Οι όροι και οι προϋποθέσεις κράτησης με την εταιρεία KAPITSINOS TRAVEL:

Οι υπηρεσίες μας διέπονται από γενικούς όρους. Παρακάτω θα βρείτε αυτά που ισχύουν για ταξί στην Ελλάδα.

Η Kapitsinos Travel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την υπηρεσία ταξί ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση ατυχημάτων και σχετικών καθυστερήσεων, απρογραμμάτιστων διαδηλώσεων και οργανωμένων αναταραχών, αστυνομικών επιχειρήσεων, απρόβλεπτων οδικών κινδύνων, τρομοκρατικής δραστηριότητας και των συνεπειών της ή απειλής τέτοιας δραστηριότητας, διαμάχες, φυσικές ή πυρηνικές καταστροφές, πυρκαγιές, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα παρόμοια γεγονότα εκτός του ελέγχου μας. Ωστόσο, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ακύρωση

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά ενημερώστε μας εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη παραλαβή σας, για να μας επιτρέψετε να επαναπρογραμματίσουμε τα δρομολόγιά μας ανάλογα.

Δικαίωμα εισαγωγής

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη μεταφορά οποιουδήποτε προσώπου που θεωρείται ότι βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αρνηθούμε εκείνους των οποίων η συμπεριφορά ή η γλώσσα θεωρείται καταχρηστική ή προσβλητική και μπορεί να αποτελέσει απειλή ή να προκαλέσει βλάβη ή αδίκημα στο σοφέρ ή σε οποιονδήποτε άλλον επιβάτη (ες).

Πολιτική απορρήτου

Η εταιρεία Kapitsinos Travel εκτιμά την εμπιστοσύνη σας, ως εκ τούτου χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που καταχωρούνται αποκλειστικά για τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους.